Un bebè ha estat mort i devorat per gossos del carrer. La mare del nadó, de 19 anys, i el seu pare, de 28, el van embolicar en una bossa de plàstic i el van abandonar en un descampat.

Els fets han passat a Kaohsiung, al sud de Taiwan. La parella va abandonar el seu fill a principis d'octubre. La policia ha trobat els ossos del nadó i sospita que el van matar gossos.

Abandonat després de néixer

Segons indiquen fonts de la investigació, la mare del bebè, que rep el pseudònim de Xiao Mei, té una malaltia mental menor i havia estat sota la cura i control de l'Oficina d'Afers Socials de la zona.

La noia va tenir el bebè el 8 d'octubre, i suposadament el va abandonar el mateix dia juntament amb el pare de la criatura.

Precisament va ser l'home, conegut amb el pseudònim de Xiao Li, qui va portar la seva nòvia amb bicicleta fins al descampat on van abandonar el petit, informa el Daily Mail.

Van fugir de la ciutat

Segons sembla, la parella es va conèixer a través d'Internet i vivien junts en un pis llogat a la ciutat de Kaohsiung. Els dos vivien en males condicions i no tenien diners.

Després d'abandonar el nadó, van fugir al centre de Taiwan i es van amagar a un cibercafè durant gairebé un mes.

Els han enxampat

Els treballadors socials van donar veu d'alerta a la policia, després de no poder localitzar la noia. Finalment, les autoritats han trobat la parella aquest dimarts.

Quan han preguntat la noia on estava el bebè, ella ha confessat que "el van llençar el mateix dia que va néixer".

Fred, fam o gossos

Agents de la policia taiwanesa s'han desplaçat fins al descampat, a prop de la casa de la parella, i han descobert els ossos del bebè. Els oficials han dit que el nen podria haver mort després de ser devorat pels gossos del carrer. També consideren la hipòtesi que podria haver mort de fam, congelat o després de caure a terra.

Ara les autoritats investiguen els fets.