Un home ha trobat una bebè encara viva a la que havien enterrat en una urna de fang. L'home ha fet la troballa quan estava cavant la tomba de la seva pròpia filla, que va néixer morta.

Els fets van passar el dijous a Uttar Pradesh (Índia). La Policia de la ciutat de Bareilly ha explicat aquest dilluns que l'home va topar amb la bebè quan estava excavant una tomba per a la seva filla i la seva pala va picar contra una urna de fang. Dins, hi va trobar la petita.

La nena està millor

Després de trobar una urna de forma inesperada, l'home va avisar ràpidament al guarda del cementiri. En examinar el recipient funerari, va descobrir a la nounada i la va traslladar a l'hospital del districte.

Des d'aleshores "la nena ha millorat molt", assegura el superintendent de la Policia.

L'home que la va trobar estava enterrant la seva filla

L'home que va descobrir a la bebè havia perdut la seva pròpia filla, minuts després que aquesta naixés prematurament. En el moment en què la va trobar, estava excavant una tomba per a la nena.

No se sap qui són els pares

Les autoritats han iniciat una investigació per trobar els pares de la bebè, de la qual també es desconeix la identitat.

Encara no se sap com o per què van enterrar la petita després de néixer, tot i que cal destacar que a l'Índia està estesa la pràctica d'avortar de forma selectiva si el bebè és nena. De fet, segons un estudi de l'Aliança per a la Defensa de la Llibertat (ADF), al país s'avorten fins a 50.000 fetus femenins al mes.

La llei prohibeix aquestes pràctiques

La llei índia penalitza aquest tipus d'avortaments i impedeix als metges revelar el sexe dels fetus, precisament per posar fre a aquesta pràctica. Tot i això, se segueixen practicant estudis clínics prenatals de forma clandestina.

A l'Índia la preferència pel nen es deu al fet que el fill perpetua el llinatge, hereta la propietat i té cura dels seus pares quan envelleixen, mentre que, en el cas de les nenes, els progenitors han de pagar una elevada dot a la família del nuvi.