Un bebè de nou mesos ha hagut de ser hospitalitzat per intoxicació de cocaïna i haixix després d'haver assistit a una festa d'aniversari a Calp (Alacant).

Els pares no hi eren

Els fets van succeir aquest dimarts passat en un xalet de la localitat de Calp, en una festa en la qual, segons les primeres indagacions, els pares del bebè no hi eren.

El bebè, tal com ha explicat el diari alacantí Información, s'havia quedat a càrrec de la seva tieta, que va ser qui el va portar a l'hospital en adonar-se'n que el petit havia ingerit cigarrets que contenien cocaïna i haixix.

Porro / Unsplash

La tieta va portar el nen a l'hospital després d'adonar-se que el bebè havia ingerit diversos cigarrets / Unsplash

No es tem per la seva vida

A l'hospital Marina Salut de Dénia, on està ingressat el bebè, els sanitaris van confirmar haver trobat restes de substàncies estupefaents en el seu organisme. Afortunadament, no es tem per la vida del petit.

La Conselleria d'Igualtat de la Generalitat Valenciana ha decidit que el nen no tornarà amb la seva família fins que no es resolgui l'expedient informatiu obert per la Direcció General d'Infància i Adolescència. També s'ha obert una investigació per part de la Guardia Civil.