Una bebè de deu mesos ha mort aquest dilluns després de ser atropellada en Castiblanco de los Arroyos (Sevilla) per un vehicle que ha fugit després dels fets.

Un cotxe atropella mortalment una bebè de 10 mesos

Els fets han passat la tarda d'aquest dilluns en el casc urbà de Castilblanco, on una mare empenyia el cotxet de bebè en què hi reposava la seva filla, de només deu mesos d'edat.

Quan creuava pels voltants d'un senyal de cedeixi el pas, segons la Guàrdia Civil, un cotxe que realitzava una maniobra antireglamentària ha embestit el cotxet amb la bebè al seu interior, per després fugir.

Mare passejant cotxet nadó / Pixabay

Un cotxe a Sevilla ha atropellat un cotxet amb una bebè de deu mesos al seu interior que ha mort a conseqüència de l'accident. El vehicle ha fugit però el conductor ha estat detingut hores després / Pixabay

La Guàrdia Civil ha detingut el conductor

Després de ser reanimada per facultatius del 061, la bebè, de nom Manuela, ha estat evacuada en helicòpter a l'hospital Virgen del Rocío, a Sevilla capital, on finalment ha mort.

Efectius de la Guàrdia Civil han detingut el presumpte autor dels fets al seu propi domicili. L'home ha donat un resultat negatiu en la prova d'alcohol, però en la de drogues ha donat positiu amb relació a tres grups diferents de substàncies estupefaents.