Un bebè de només un any ha donat positiu per coronavirus en una guarderia, cosa que ha obligat a aïllar 11 nens més i dues educadores del mateix centre. 

El nen va estar en contacte amb un familiar amb Covid-19

Ha passat al Centre d'Atenció a la Infància (CAI) Ángel de la Guarda de Nueva Cartagena, a Cartagena (Múrcia). Dissabte passat, el nen va estar en contacte amb un familiar que també té la Covid-19, segons informa La Opinión de Murcia.

Dilluns, el petit encara va anar a la guarderia i aquest dijous han comunicat als seus pares que el PCR ha donat positiu.

Un bebé con coronavirus en la Guardería CAI Ángel de la Guarda Cartagena / Google Maps

El bebè d'1 any ha donat positiu per coronavirus aquest dijous / Google Maps

11 nens i dues educadores, en quarantena

Els 11 nens que anaven a la mateixa classe i dues educadores del centre estan en quarantena. Tot i que creuen que no hi haurà més casos, Salud Pública, per precaució, els han fet aïllar a casa seva. Els pares dels onze companys de classe del bebè amb coronavirus han estat avisats aquest dijous perquè anessin a buscar els seus fills immediatament.

Coronavirus guardería CAI Nueva Cartagena Ángel de la Guarda / Google Maps
Els 11 companys de classe del nen amb Covid-19 i dues educadores de l'escola infantil de Nueva Cartagena estan en quarantena / Google Maps

La guarderia Ángel de la Guarda va obrir el passat dia 1 de setembre. 

Aïllen tota una aula d'una altra guarderia

Segons La Opinión de Murcia, també a Cartagena, s'ha aïllat una altra classe d'una altra guarderia. Es tracta de l'escola infantil Snoopy on el familiar d'un nen ha donat positiu i han posat en quarantena tota una classe de bebès d'entre 1 i 2 anys.