Dos agents antiavalots i de paisà de la Guàrdia Urbana de Barcelona han resultat ferits en una batalla campal entre policies i manters aquest dimecres al vespre a l'estació de Catalunya del metro de Barcelona. 

Una passatgera que estava a l'estació del centre de la ciutat en el moment de l'enfrontament entre venedors il·legals i la policia de la ciutat, també ha resultat ferida.

Tensió a la L1 del metro de Barcelona

Tot i que no es pateix per la vida de les tres persones, els moments de tensió van ser molt alts a la zona d'andanes de la Línia 1 i s'ha hagut d'alterar el pas de trens.

L'enfrontament el van iniciar un grup de manters que es va voler resistir a una de les actuacions habituals que fa la policia de la ciutat contra la venda ambulant al centre de la capital catalana

Llançaments de pedres contra la policia

Agents de la Guàrdia Urbana han volgut retirar i confiscar material als topmanta i han iniciat llançaments d'objectes -pedres de les vies- contra la línia policial i han baixat a la zona de vies.

Contra el topmanta

Agents antiavalots de la policia de Barcelona han pogut restablir la situació i ara per ara, tot i que hi ha una investigació oberta, no consten detinguts. Les operacions contra el topmanta es van repetint durant la setmana i amb més freqüència durant els darrers mesos després del pla de xoc liderat pel regidor de Seguretat Albert Batlle per fer front a aquesta xacra al centre de la ciutat.