Una vintena de joves ha sembrat el pànic i el caos als carrers de Lleida la nit d'aquest dimecres 11 de novembre, enfrontant-se entre ells en una veritable batalla campal en què s'han agredit amb pals i ganivets

Una vintena de joves s'ataquen amb pals i ganivets

El barri d'Universistat de Lleida ha estat l'escenari d'una autèntica batalla campal. La nit d'aquest dimecres 11 de novembre, una vintena de joves s'han enfrontat en una baralla tumultuària en què s'han agredit amb ganivets, pals i tota mena d'objectes contundents. 

La baralla ha començat al voltant de les 20:00 hores d'aquest dimecres al carrer Canonge Brugulat. Eren una vintena de joves, alguns d'ells sembla ser que residents d'un centre de menors, d'altres, antics interns del mateix centre. 

No és la primera baralla d'aquesta setmana

Diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Lleida s'han presentat al lloc de la baralla pocs minuts després, moment en que els joves implicats han intentat fugir.  Això ha provocat que s'iniciés una persecució que ha finalitzat amb la detenció de deu dels joves implicats a la baralla.

Encara es desconeixen els motius que han provocat la baralla. Amb tot, no és la primera d'aquesta setmana. Ja dilluns, un grup dels antidisturbis dels Mossos van haver de desplaçar-se a la mateixa zona per posar fi a una confrontació entre joves. Aleshores no es va practicar cap detenció. I dimarts va haver una altra disputa violenta entre joves, aquesta vegada al Parc de les Vies.