Set britànics han protagonitzat un lamentable altercat en ple vol entre Manchester i Tenerife que ha obligat el pilot a aterrar d'emergència a Portugal. La baralla va tenir lloc el passat dijous a un avió de la companyia easyJet.

Cops de puny entre dos grups

Segons testimonis del vol, dos grups d'homes van començar una baralla, que va acabar a cops de puny, quan feia dues hores que havien enlairat. En aquell moment, membres de la tripulació els van intentar separar i un dels atacants fins i tot va escopir una de les dones que els intentava separar.

Aterratge d'emergència entre crits d'indignació

Després d'un moment de calma, en què semblava que tot havia passat, un dels homes va tornar a emprendre l'enfrontament. El pilot del vol low cost no va tenir més remei que aterrar forçosament a Faro, Portugal, per tal de fer fora els esverats passatgers. Mentrestant, la resta de viatgers es queixaven de què volien arribar a Tenerife per a passar-hi el cap de setmana.

Van gravar tota la baralla

L'altercat el va gravar un dels testimonis amb el mòbil. Les imatges mostren l'actitud violenta dels homes, als quals l'hostessa del vol intenta separar sense èxit, i com són escortats fora del vol.