Els Mossos d'Esquadra busquen un jove de nacionalitat marroquina que aquest dimarts al vespre va apunyalar greument a la cara a un altre home, també de nacionalitat marroquina, a la Rambla del Raval de Barcelona.

Segons han explicat fonts de la policia catalana, una patrulla dels Mossos d'Esquadra va rebre l'avís de la baralla i va trobar l'home, amb una greu ferida a la cara i ensangonat. El van acompanyar al CAP Pere Camps, al cor del Raval, i el van assessorar per tal de poder posar denúncia.

La baralla es va produir a les 20.15 del vespre i a hores d'ara, i segons els Mossos d'Esquadra, encara no s'ha pogut detenir l'agressor, que es va escapar. S'està investigant què va motivar aquesta nova agressió amb arma blanca al centre de la ciutat però tot fa pensar que està relacionat amb la delinqüència de baixa intensitat que s'ha apoderat d'aquest barri de Barcelona.

El Raval, fora de control

El Raval, i Ciutat Vella en general, s'han convertit en la zona zero de la inseguretat: carteristes, narcopisos i baralles són a l'ordre del dia. Els veïns, farts, ja han posat el crit al cel en diverses ocasions per la falta de seguretat i de patrulles que puguin aturar les baralles i les agressions. Aquest nou incident violent es va produir a menys de 100 metres de la comissaria dels Mossos d'Esquadra d'aquest perillós districte de la ciutat.