El descontrol a la ciutat de Barcelona no s'ha acabat. Aquest diumenge al migdia una baralla entre dues persones gairebé acaba en tragèdia. Un home ha intentat disparar contra un altre al voltant de les dues del migdia a Barcelona, concretament al carrer de Marina amb el carrer de Pujades.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els dos homes han iniciat una baralla i un d'ells, de nacionalitat espanyola i de 54 anys, ha tret una pistola i ha amenaçat a l'altre home. L'ha encanonat però, per sort, no ha arribat a muncionar l'arma ni a disparar.

Arma de foc real

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra ha estat alertada de la baralla i quan ha arribat ha pogut fer-se amb l'arma i detenir l'home, a qui no li consten antecedents. Segons les informacions policials a les quals ha tingut accés aquest mitjà, l'arma era real però no portava munició. La policia ha confiscat l'arma, que ara serà analitzada també per si es pot relacionar amb algun fet delictiu.

L'home ha estat detingut per un delicte d'amenaces i un altre per tinença il·lícita d'armes de foc. S'ha obert una investigació per aclarir els motius de la baralla que ha enfrontat aquests dos homes. Segons han explicat testimonis a ElCaso.cat, els dos es coneixien tot i que desconeixen què hauria motivat l'enfrontament.

Cap de setmana de violència a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra investiguen també la mort d'un home d'edat avançada aquest dissabte al vespre al barri de Bon Pastor de la ciutat. Els Bombers de Barcelona van entrar al pis i van trobar, amb diverses ferides d'arma blanca, un home estirat a terra. Tot sembla indicar que es tracta d'un homicidi i la policia ho investiga com a tal.

També aquest dissabte la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d'Esquadra van haver de treballar en un incident amb arma blanca al centre del Raval. Un home va rebre una ganivetada al cul i l'agressor, de nacionalitat estrangera, es va escapar amb bicicleta.