Al voltant de les dues de la tarda d'aquest divendres una baralla entre dos grups de persones ha acabat amb un ferit a l'estació del metro d'Arc de Triomf, al centre de Barcelona.

En la baralla, segons han confirmat fonts oficials a ElCaso.cat, s'han fet servir armes blanques. La persona ferida, de caràcter lleu, ha hagut de ser traslladada a un centre mèdic. Es desconeix si ha estat apunyalada o està ferida per cops.

L'enfrontament, que ha arrencat al carrer i ha acabat a la zona de vies, que és on ha intervingut els Mossos d'Esquadra, ha generat un moment de pànic. Diversos usuaris han corregut per escapar de la baralla i s'han viscut moments de tensió.

Agents de paisà amb armes de foc

Alguns passatgers han assegurat que han vist armes de foc, però fonts policials han explicat a ElCaso.cat que aquestes armes eren les que portaven agents de paisà de la policia catalana. Els agents han desenfundat l'arma però no han apuntat a un dels participants en la baralla, que portava un matxet.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets i s'espera que amb les imatges de les càmeres de seguretat es pugui aclarir què ha passat. De moment no s'han fet detinguts i només consta un ferit lleu.