Diana López-Pinel i Valeria Quer, mare i germana de Diana Quer, han protagonitzat una baralla davant les portes d'un jutjat de Majadahonda (Madrid) per acusar la primera i defensar la segona Juan Carlos Quer, detingut per la Guàrdia Civil al ser denunciat per la seva exdona per lesions i intent d'atropellament.

"Si t'ha pegat fins i tot a tu", li ha contestat la mare a la seva filla Valeria

 

Els moments de tensió s'han viscut davant de nombrosos mitjans de comunicació quan López-Pinel manifestava als periodistes que el seu exmarit va aconseguir la custòdia de la seva filla Valeria deu dies després de la desaparició de la seva germana gran Diana. "Està seguint amb la mateixa dinàmica i estratègia de manipular la meva filla, fixeu-vos en quines condicions està. Jo l'únic que vull és que la meva filla estigui fora de perill i no ho està. Aquest senyor ha de complir pel que ha fet", ha continuat.

Ha estat llavors quan Valeria, acompanyada del seu nòvio, s'ha apropat a la seva mare i li ha dit "mentidera" en reiterades ocasions i que el seu pare "mai" l'ha intentat atropellar ni pegar. "El pare no és agressiu", ha clamat mentre el nòvio i diversos agents de la Guàrdia Civil intentaven allunyar-la de la mare. "Si t'ha pegat fins i tot a tu i tinc una denúncia (...) Aquest senyor és agressiu i un maltractador", li ha respost la seva mare.

Juan Carlos Quer, en llibertat

Juan Carlos Quer, pare de la jove assassinada a Galícia Diana Quer, ha quedat en llibertat, sense mesures cautelars, després de prestar declaració davant d'un jutjat de Majadahonda (Madrid) per la denúncia de la seva exdona, que l'acusa de lesions i intent d'atropellament.

A vint dies que comenci el judici, els pares de Diana Quer s'enfronten una vegada més

 

De tota manera, Quer serà investigat per un presumpte delicte de lesions després que la magistrada titular d'aquest jutjat, el número 7 de Majadahonda especialitzat en violència sobre la dona, s'hagi inhibit a favor del partit judicial de Pozuelo de Alarcón.

No és la primera vegada que l'exparella s'enfronta als jutjats i ara, a vint dies que comenci el judici per l'assassinat l'agost del 2016 de la seva filla Diana, de 18 anys, Juan Carlos Quer i Diana López-Pinel, han tornat a fer-ho per denúncies recíproques: la d'ella per lesions i intent d'atropellament i la d'ell per injúries, calúmnies i denúncies falses.