Al voltant de les dues de la matinada d'aquest dissabte s'ha originat una forta baralla al carrer de Rafael Campalans, a l'Hospitalet de Llobregat, quan tres persones han intentat assaltar violentament a dos homes.

Les víctimes de l'atracament han volgut evitar l'assalt i han respost de manera violenta contra els lladres. Durant la baralla, que les víctimes -de nacionalitat equatoriana i de 31 i 27 anys- han atacat amb cinturons i altres objectes als lladres, els delinqüents han agredit amb armes blanques a les dues víctimes.

Tot i que estan fora de perill, les ferides superficials sí que han necessitat atenció mèdica. Segons el SEM, els dos homes han hagut de ser traslladats a l’hospital de l’Hospitalet en estat greu.

Detinguts a Sants

Hores més tard, al districte de Sants, a Barcelona, els Mossos han pogut detenir a tres persones acusades d'aquest robatori amb violència i intimidació. Els hi han imputat també el presumpte delicte de lesions per l'agressió amb arma blanca durant la baralla. Els tres detinguts, segons ha pogut saber ElCaso.cat, són de nacionalitat dominicana.

Una de les víctimes, també detinguda

Una de les víctimes del robatori també ha quedat detinguda per la policia catalana. En el moment de ser identificada ha saltat un requeriment judicial i s'ha hagut de detenir. No ha quedat detingut per les agressions contra els lladres, que a hores d'ara encara no han presentat denúncia.