Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones relacionades amb una baralla amb armes blanques en un centre de menors de la Generalitat de Catalunya; el CRAE Joan Torra, al districte de Sant Andreu de Barcelona. Els fets van passar aquest diumenge, 9 de juny, quan un grup de persones va intentar entrar al centre buscant un dels joves, no menor d'edat, que resideix al centre per una revenja, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Va sortir amb ganivets de cuina

Segons les informacions amb les quals treballa la policia, el jove va agafar dos ganivets de cuina i va sortir a l'exterior a barallar-se amb dos nois, també majors d'edat.

De resultes de la baralla, un dels joves va haver de ser atès per un fort cop al cap i un altre dels participants en la baralla per diverses ferides d'arma blanca. Un dels joves va ser traslladat amb ambulància a la Vall d'Hebron pel cop al cap, per descartar qualsevol complicació, i també per l'estat d'angoixa que presentava.

El segon noi, el que presentava ferides d'arma blanca, va haver de ser traslladat al Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) on va haver de rebre punts de sutura per les lesions. El tercer implicat també va ser atès al CUAP per les esgarrapades que presentava i un fort cop al genoll.

Els tres joves, detinguts

Una dotació de paisà dels Mossos d'Esquadra va arribar al centre i va trobar els tres participants en la baralla, que van quedar detinguts per un delicte de lesions lleus i per baralla tumultuària, tal com ha confirmat el cos policial. Els tres detinguts són els tres joves que van haver de rebre atenció mèdica. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els tres detinguts són de nacionalitat marroquina.