Tres dones, de 30, 56 i 60 anys, han acabat hospitalitzades després de protagonitzar una brutal baralla en una botiga Zara a Pontevedra

A la cara de la venedora

Passaven pocs minuts de les vuit del vespre de dissabte i una noia de 30 anys va voler entrar al provador de la botiga amb sis peces de roba. Una treballadora del local li ho va impedir. Les noves normes sanitàries només permeten que siguin quatre, les peces, amb què es pot accedir als provadors. La jove no s'ho va prendre gaire bé i irada va tirar la roba a la cara a la venedora.

Rodolant per terra

L'actitud de la noia de 30 va indignar una dona de 56 anys que, fent cua per accedir als provadors, va presenciar l'escena. Aquesta li va recriminar la grolleria. Pocs segons després estaven rodolant per terra, donant-se cops de puny i estirant-se dels cabells. 

La tercera en discòrdia

Una tercera clienta, de 60 anys, va intervenir en la baralla intentant posar pau i calmar els ànims. Ben al contrari, va acabar donant i rebent bufetades i puntades de peu. No va ser fins que diverses dotacions de la Policia Local es van presentar a l'establiment que va finalitzar la batussa. Totes tres van acabar rebent cures per contusions i ferides en un hospital pròxim i intercanviant denúncies a comissaria.