Baralla sanguinària al mig del carrer a Canovelles. Aquest migdia dos grups de persones s'han barallat i han deixat tres persones ferides greus per arma blanca al carrer de la Séquia d'aquest municipi del Vallès.

Al voltant de les dues del migdia, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, dos grups de persones, formats per marroquins i persones d'ètnia gitana, s'han barallat al mig del carrer. Tres persones -de nacionalitat estrangera- han resultat ferides greus per ganivetades, segons ha pogut confirmar de fonts oficials aquest mitjà.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha desplegat quatre ambulàncies a la zona i un dels ferits ha estat traslladat amb helicòpter. Fins al lloc dels fets, a la zona de la Barriada Nova, s'han desplegat també agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Canovelles.

Enfrontaments entre els dos grups

L'enfrontament entre els dos grups no ve d'avui. Fonts policials han explicat que s'incrementarà la vigilància i la presència a la zona per evitar nous conats de violència entre els dos grups. Ara per ara, tot i que s'ha obert una investigació per aclarir els fets, no s'han practicat detencions.