Una baralla gairebé acaba amb desgràcia al carrer del Judici de Barcelona, a la Barceloneta, aquest divendres a la tarda, tot i l'estat d'alarma i el confinament decretat per intentar frenar la pandèmia de coronavirus.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home acusat d'apallissar i donar una puntada de peu al cap a un altre home en una baralla. La víctima de l'agressió va quedar inconscient, segons ha avançat el diari El País, que també ha explicat que la policia acusa el detingut d'un presumpte delicte de temptativa d'homicidi.

Segons el mitjà citat, els fets van tenir lloc a la zona marítima, a tocar de les platges de Sant Miquel i de la Barceloneta, i la baralla es va originar, segons han confirmat fonts de la policia de la ciutat a ElCaso.cat, entre dues persones que viuen al carrer. Una d'elles va començar a propinar cops i puntades de peu a un dels seus companys, que estava estirat a terra.

Persones que viuen al carrer

Aquestes persones, tot i les denúncies dels veïns, no fan cas a la prohibició d'estar pel carrer i fa dies que s'han instal·lat en aquesta zona de la ciutat. La policia manté una investigació oberta per aclarir què va motivar la baralla, tot i que els veïns asseguren que els enfrontaments i aldarulls són habituals.

La víctima va ser trasllada a l'hospital del Mar per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) amb traumatisme cranioencefàlic tot i que no es pateix per la seva vida.

Un mort a Barcelona durant el confinament

Durant els quinze dies que fa que està en vigor el Real Decret de l'estat d'alarma a tot l'estat, a la ciutat de Barcelona una persona ha mort de manera violenta. Va ser també una baralla entre sense sostre al centre de la ciutat, davant d'un supermercat. En aquella ocasió també va ser la Guàrdia Urbana qui va detenir a l'agressor.