La Guàrdia Civil ha detingut un home de 43 anys per haver amenaçat els clients d'un bar de copes amb una pistola.

Els fets van passar a la matinada del 2 de novembre a un local de Cúllar Vega (Granada). L'home tenia la pistola guardada al seu cotxe, i la va treure enmig d'una baralla.

Discussió violenta

L'home es va posar a discutir amb diverses persones al cantó d'un bar, i va decidir treure l'arma que portava al cotxe. A continuació, es va atrinxerar darrere la porta del vehicle mentre apuntava la gent amb la qual s'estava barallant.

Testimonis dels fets van alertar la Guàrdia Civil.

Una parella armada fins a les dents

Quan els agents es van desplaçar fins al lloc, van identificar tots els implicats en la baralla. Van escorcollar per tot arreu l'home de la pistola a la recerca de l'arma, però no la van trobar.

Tot i això, sí que van trobar un ganivet entre la roba de la dona que l'acompanyava.

El cotxe no era seu

Els agents van demanar al detingut que obrís el cotxe, però ell es va negar dient que no era seu. La Guàrdia Civil va comprovar que el vehicle pertany a un concessionari granadí i que el detingut n'és el conductor habitual.

Les autoritats van trobar al maleter una pistola de la marca Glock, de calibre 9 mil·límetres. També tenia cinc cartutxos de bales.

Va robar la pistola

Els agents van descobrir que l'home va robar la pistola a Itàlia. Finalment, la policia va detenir el delinqüent el passat 4 de novembre a la tarda com a presumpte autor d'un delicte de tinença il·lícita d'armes.