Els Mossos d'Esquadra investiguen des de primera hora d'aquest dilluns la mort d'un home en un bar del centre de Barcelona. Es tracta d'un dels propietaris del bar vegetarià Floripa, del carrer d'Aribau. Els dilluns aquest bar no obre, però un veí, del bar del costat, ha vist la persiana oberta a primera hora del matí, quan ha obert.

Després de cridar per si hi havia algú, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, l'home ha entrat al bar i al lavabo de l'establiment hi ha trobat un dels dos propietaris del bar a terra, ja sense vida. Tot i que l'ha intentat reanimar durant una estona, finalment el SEM ha confirmat la mort de l'home, de nacionalitat estrangera i d'uns 40 anys.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de les investigacions d'una mort, que a hores d'ara, no s'està tractant com un homicidi. La policia no tanca cap línia d'investigació. L'home presentava una ferida lleu a la cara i cops sense sang, segons han confirmat fonts properes a la investigació. En tot cas, no es tracten de ferides, externament, mortals.

L'autòpsia serà clau per aclarir què ha passat i com ha mort l'home. Segons les primeres informacions, l'home feia hores que estava mort. La policia catalana ha activat les seves unitats d'investigació i ha inspeccionat el local.

Falta la caixa registradora i un mòbil

L'altre propietari del local, que també és la parella de l'home trobat mort, quan ha arribat al local ha explicat a la policia que trobava a faltar la caixa registradora i un terminal mòbil que també estava a la zona de la barra.

Els investigadors han interrogat l'home, que des d'ahir que no havia estat al local, i que tot i que viu amb el mort, no l'havia trobat a faltar. Un testimoni ha explicat que el local, els diumenges, acostuma a tancar a les vuit del vespre però que aquest diumenge van sentir soroll i crits al voltant de les dues de la matinada.

A l'espera de l'autòpsia

Amb l'autòpsia i les dades recollides de la inspecció ocular que han fet els investigadors al local del carrer d'Aribau, els Mossos podran aclarir si es tracta d'un homicidi o si l'home va morir sol al lavabo.

On és la caixa registradora?

Sigui com sigui, però, faltarà esbrinar qui s'ha emportat la caixa registradora. Si la persiana del local ha estat tota la nit oberta, potser algun lladre s'ha trobat la feina feta i ha aprofitat per emportar-se-la. O potser qui ha matat l'home, de l'entorn d'ell, després del crim s'ha endut la caixa per simular un robatori.

Els Mossos d'Esquadra confien que podran aclarir de pressa si es tracta d'una mort violenta i també, si ho és, l'autor, tenint en compte els testimonis i les càmeres de seguretat de la zona.