Aquest matí un avió que ha sortit de Sevilla ha volat durant una bona estona sobre el cel de Madrid fent uns moviments exactes en forma de resistència. Aquests moviments, que si bé són curiosos, no són el primer cop que es veuen, han generat molta intriga entre els internautes i veïns de la capital d'Espanya.

Estrany vol d'un avió sobre Madrid

El moviment de l'avió, que ha sortit de Sevilla i ha aterrat a Valladolid, s'ha pogut seguir per Flight Radar i ha despertat comentaris de tota mena.

El que més repercussió ha tingut, la d'un diputat al Congrés que fins i tot ha apuntat la possibilitat, en to de conya, que "ens estan fumigant".

Teoria de la conspiració: Fumigació des dels avions?

El dibuix que ha fet l'avió al cel de Madrid ho podria semblar. A més, hi ha una teoria de la conspiració que diu que habitualment avions carregats amb productes tòxics fan aquest tipus de passades per 'fumigar' les grans ciutats per alguna raó estranya.

Tot i les bromes del diputat Antonio Giraldo i les teories conspiratives que s'acumulen a internet, tot sembla indicar que l'explicació és molt més prosaica.

L'avió SFS70, un Beech B200 Super King Air, que avui ha sobrevolat Madrid estava fent tasques de fotografia aèria per cartografia o inspecció d'estructures.

Més vols per fer fotos aèries

No és el primer cop que aquest avió que avui ha estat per Madrid fa aquest tipus de curioses figures al cel. Aquest dimarts va fer el mateix, fotografies aèries, sobre la zona de Cádiz. Després d'aterrar a Sevilla, aquest dijous ha fet viatge cap a Madrid i després de la ruta, ha aterrat a Valladolid, al nord de Madrid. Misteri resolt.