El que havia de ser un plàcid viatge amb destinació al sol etern de Tenerife es va convertir en malson després que, en ple vol, un passatger pertorbat iniciés un aldarull "amb molta sang" que va obligar a prendre mesures dràstiques.

Avió Ryanair

El terrible aldarull es va produir en un vol de Ryanair / Pixabay

Canvi de rumb cap a Lisboa perquè detinguessin el passatger

El vol FR4346 de Ryanair, que havia de cobrir el trajecte Liverpool-Tenerife Sud en quatre hores, va realitzar un gir dràstic mentre sobrevolava l'oceà Atlàntic, segons revelen els radars, un canvi de rumb decidit pel capità després de conversar amb la policia de Lisboa, que va demanar que l'avió fes escala a la capital portuguesa per detenir l'aldarull que estava posant en risc la vida dels passatgers i la tripulació.

Aconsegueixen lligar l'agressor a una cadira

Segons ha informat un portaveu de Ryanair, "el vol es va desviar a Lisboa després que un passatger es tornés problemàtic. Hi va haver alguns crits i els membres de la tripulació van córrer cap a la part posterior de l'avió".

Radar avió alteracado

Radar en el qual s'aprecia perfectament el dràstic gir que va haver de fer l'avió / FlightRadar24

Segons ha explicat un testimoni al diari Liverpool Echo, "un dels tripulants de la cabina va començar a parlar amb un dels clients del vol i després hi va haver un aldarull amb molta sang. Al final van poder calmar la situació i van lligar a una cadira l'home, que es va quedar adormit."

En aterrar a Lisboa, la policia va entrar a l'avió i es va emportar detingut l'home entre els aplaudiments de la resta de passatgers. L'ensurt havia acabat.