Una aeronau de l'Exèrcit de l'Aire ha caigut al mar Menor, davant San Javier (Múrcia), segons ha informat el centre de coordinació d'emergències 112 en el seu compte de Twitter. L'accident ha deixat dues víctimes mortals. En no ser una avioneta amb reactor probablement pertany a les aeronaus utilitzades en els primers cursos d'instrucció de l'AGA.

L'aeronau ha caigut a prop de la costa de Santiago de la Ribera, on s'ubica l'Acadèmia General de l'Aire i a pocs metres de la platja de Barnuevo.

A la zona han acudit immediatament serveis d'emergències, després que el 112 rebés un centenar de trucades informant del succés. A l'avió viatjava un pilot de l'Acadèmia General de l'Aire (AGA) i un alumna, que han mort.

L'avió és un model ENAER T.35C Pillán o Tamís, que és designat per l'Exèrcit de l'Aire amb la clau E-26 Tamiz, sent la seva missió la d'ensenyament dels alumnes de l'AGA. S'estan investigant les causes de l'accident.

Segon accident en pocs dias

Aquest sinistre es produeix tres setmanes després que un reactor C-101 de l'AGA, pilotat pel comandant de vol i instructor Francisco Marín, s'estavellés per causes encara no aclarides en aigües de la Manga del Mar Menor, morint el pilot en l'acte.

Es tracta del segon accident d'aquest tipus en menys d'un mes i a la mateixa zona després de l'ocorregut el dia 26 d'agost quan un avió model C-101 de l'Exèrcit de l'Aire va caure al mar Mediterrani, davant del quilòmetre 4 de La Manga, morint en l'acte el seu pilot, el comandant Francisco Marín Núñez.