L'aerolínia Pobeda -filial low-cost d'Aeroflot- investiga dos pilots d'un Boeing 737 de la seva companyia que el passat 11 de novembre van variar la ruta del seu avió per dibuixar un penis a l'aire. Tal com es pot veure a les imatges del radar que van quedar traçades, els dos pilots van dibuixar al cel el que recorda una forma fàl·lica. Les imatges de la curiosa il·lustració s'han fet virals, com no podia ser d'altra manera.

Excusa solidària per dibuixar un penis a l'aire

Tot i que la investigació pot acabar amb sanció, els dos pilots russos sembla que tenien excusa per fer aquest dibuix: solidaritzar-se amb Artem Dzyuba, el capità de la selecció nacional russa que va ser enxampat masturbant-se al llit en unes imatges que es van filtrar -després de no pagar un xantatge de 5 milions d'euros.

DP407

Imatge del dibuix del penis a l'aire, captat per un radar aeri / Cedida

Aquesta és la versió dels responsables de la companyia russa, que han explicat que tot i que aquesta és la versió que han donat els dos responsables del vol, el capità i el seu segon, caldrà investigar a fons què va motivar desviar-se de la ruta per fer aquest singular dibuix al cel.

El vol del penis, entre Moscou i Ekaterimburg

L'aparell que va fer les giragonses per dibuixar un penis a l'aire era un Boeing 737-800 en el vol DP407 d'11 de novembre entre les ciutats de Moscou i Ekaterimburg. L'Agència Federal del Transport Aeri rus també han obert una investigació pel dibuix que es va fer sobre la ciutat de Neftekamsk.

El que sí que està clar, a l'espera de saber si es va posar en risc o no la tripulació i els passatgers, és que el vol va arribar amb vint minuts de retard al seu destí, a Ekaterimburg. La companyia vol aclarir si els pilots van rebre autorització per fer aquestes maniobres irregulars i també si fent-les es va posar en risc la vida de les persones que viatjaven amb l'avió.