Els metges la van donar per morta el passat 20 d’octubre. Inclús van permetre a la família endur-se el cos de la dona per celebrar un funeral budista. Va estar durant tres dies dins un taüt fred en un temple, segons explica The Sun. Durant aquest temps la família va fer els tràmits i els  preparatius per incinerar-la.

El marit va adonar-se que la dona era viva al veure que respirava suaument i movia els ulls

Al tercer dia de la seva mort, el taüt on hi era la dona va ser traslladat en un cotxe fúnebre fins al lloc on havien d’incinerar-la.

El seu marit de 73 anys, Thawin Sopajorn, va ser l’encarregat de fer el tradicional rentat de cara abans de cremar-la. L’home va estranyar-se que el cos de la seva dona no estigués rígid. Va ser en aquell moment que es va adonar que respirava suaument i que movia els ulls.      

Ràpidament va donar la veu d’alarma. Els serveis d’emergència van arribar ràpidament i van fer-li maniobres de reanimació cardiopulmonar. Poc després la van traslladar a casa seva i la van envoltar d’ampolles d’aigua calenta per elevar la temperatura del seu cos. Finalment van aconseguir recuperar-la

El marit creu que la seva dona no havia de morir encara i assegura que cuidarà d’ella tot el temps extra que tingui a partir d’ara.