Una àvia de 87 anys ha matat el seu net discapacitat obligant-lo a ingerir una gran dosi de fàrmacs. La Policia de Florida ha arrestat Lillian Parks -una anciana greument malalta- per l'assassinat de Joel Parks, un jove de 30 anys amb problemes mentals que estava al seu càrrec durant els caps de setmana. Segons informa The Washington Post, l'arrestada hauria decidit acabar amb la vida del seu net perquè pensava que ningú podria fer-se càrrec d'ell quan ella morís.

La visita

Els fets van tenir lloc el cap de setmana passat a la localitat de Bradenton, a Florida (Estats Units). Lillian Parks obligava el seu net discapacitat a ingerir una gran dosi de fàrmacs fins a provocar-li la mort. El cos sense vida de Joel Parks no va ser descobert fins diumenge, quan la germana del jove va acudir al domicili de l'anciana a visitar-los i va trobar el cadàver.

Segons apunta el mateix mitjà, en Joel patia problemes mentals i passava amb la seva àvia els caps de setmana. La resta dies, tanmateix, el jove residia en un centre especial per a persones discapacitades. Les autoritats esperen ara els resultats de l'avaluació mèdica de l'àvia -que ha estat empresonada i acusada d'un assassinat de segon grau- per confirmar si pateix algun tipus de trastorn psicològic que l'hagués portat a cometre el crim.