Una dona de 54 anys ha estat detinguda per haver cremat els palmells de les mans dels seus nets, als que acusa d'haver-li robat 750 pesos o, el que és el mateix, un euro.

Va escalfar un ganivet de cuina i va cremar les mans dels petits

Els fets van passar aquest dimarts en una vivenda del municipi de Quilicura, al nord de Santiago de Chile, quan la dona va descobrir que li faltaven els diners i va demanar explicacions als seus nets, una nena de 8 anys i un nen de 6. Els petits van assegurar no saber res d'aquests diners. Com que no la va convèncer la seva resposta, els va dur a la cuina on va escalfar un ganivet de grans dimensions. Quan estava ben roent, el va col·locar just a sobre dels palmells de les mans dels dos nens "com a càstig pel que havien fet", segons ha confessat ella mateixa a la policia.

Ganivet àvia captura de T13

Aquest ganivet de cuina és el que va utilitzar l'àvia per cremar les mans dels seus nets / T13

Després dels fets, la dona va portar els nens a l'escola com si res no hagués passat. Els professors de seguida van veure que tenien les mans cremades i van avisar a la policia que poc després va detenir l'àvia que ja ha passat a disposició policial.

Els nens, que s'estan recuperant favorablement de les greus lesions, van explicar que la seva àvia els havia cremat les mans després d'haver perdut uns diners. La dona es feia càrrec dels nets perquè el seu fill i pare dels nens treballa fora.