Dues nenes de tres anys, una de vuit i la seva àvia han resultat ferides després de ser atacades i mossegades per un gos, de raça potencialment perillosa, a Gandia (País Valencià). Els fets van passar aquest dilluns a la tarda a la zona de jocs infantils del carrer Estrella d'Aldebaran, a la urbanització Estrellas del Mar, segons explica Levante.

El succés es va produir quan l'amo de l'animal va obrir la porta del garatge i, en no estar lligat, el gos es va escapar, i es va dirigir al lloc on eren les tres nenes i la seva àvia. En aquell moment les va atacar i les va mossegar. Una d'elles va necessitar un punt de sutura. L'àvia, que es va abalançar espantada sobre el gos, també va necessitar assistència sanitària.

Les tres ferides van ser traslladades a l'hospital Francesc de Borja de Gandia. En cap cas van diagnosticar lesions de gravetat. L'amo del gos va acreditar davant la Policia Local que disposa de tots els permisos i autoritzacions per tenir l'animal. Tot i això, les autoritats han obert diligències per aclarir responsabilitats.