Després de dues setmanes desaparegut s'ha trobat el cadàver d'un home de 72 anys que havia anat a un centre hospitalari de Marsella a fer una sessió de quimioteràpia. El més curiós del cas, i el que ha indignat a molta gent en aquesta població del sud-est de França, és que l'home ha estat trobat en una sala de l'hospital.

Trobat en una ala en desús

Tot fa pensar que l'home, pare de sis fills i malalt d'alzheimer, va anar a la visita que tenia a l'hospital i ja no en va sortir. Es va desorientar i va acabar en aquesta sala sense ús, on després de diverses hores o dies, hi va acabar morint.

Feia gairebé quinze dies que la seva família el buscava sense sort. Va ser el 19 d'agost quan l'home va ser vist per darrer cop. Va anar al metge i ja no va tornar a casa. Quan l'hospital va trobar l'home en aquesta zona que no s'utilitza de l'hospital, va avisar la família, que han denunciat la falta de tracte amb els malalts i sobretot amb persones vulnerables com era el seu pare.

“Com a un gos”

"Estic enfadat. Enfadat perquè el meu pare no mereixia morir en circumstàncies com aquestes. El van matar com a un gos i el van oblidar. Ni tan sols puc creure-ho", assegura un dels fills de Jean Ligonnet en unes declaracions a mitjans francesos.

L'autòpsia ha confirmat que l'home va morir per causes naturals i que el cadàver, que va ser trobat en un avançat estat de descomposició, portava diversos dies mort.