Una jove de 20 anys va anar a una festa en la qual va contreure coronavirus. Sense saber-ho, poc després va visitar el seu avi de 80 que també va quedar infectat. L'avi va morir uns dies més tard.

Una tragèdia familiar

El coronavirus està causant veritables tragèdies familiars. És el cas d'aquesta història succeïda a Texas (Estats Units). Un drama que s'inicia el dia que una jove de 20 anys va una festa i en ella contreu el virus.

En aquell moment encara era asimptomàtica, però pocs dies després va anar a veure els seus avis. Els tres membres de la família, la noia, el seu avi i la seva àvia, acabarien ingressats en la unitat de cures intensives de l'Hospital Parkland de Dallas.

UCI hospital / EFE

Una jove que va agafar coronavirus en una festa, va encomanar la malaltia al seu avi que va morir poc després / EFE

Va morir un dia després

La noia va estar intubada i inconscient durant gairebé dues setmanes. Quan va despertar, va saber de la tragèdia: el seu avi havia mort just el dia abans per culpa de les complicacions derivades del virus.

Un dels estats en què més es propaga el virus

Texas és un dels estats nord-americans en el qual el virus s'està propagant més ràpidament. El dissabte 25 de juliol s'havien detectat 375.8456 casos i 4.885 morts. En el global dels Estats Units, segons les xifres reportades per la Universitat Johns Hopkins, fins ara la pandèmia s'ha cobrat més de 3,3 milions de contagiats i un total de més 146.000 morts.