Un home de 59 anys va aprofitar la festa d’aniversari de la seva neta de nou anys per abusar sexualment d’ella i de tres nenes més, totes de la mateixa edat. Els fets van passar a Rincón de la Victoria, a Màlaga.

L’avi va aprofitar que les nenes estaven soles amb ell a la sala d’estar de la casa per realitzar tocaments a les quatre nenes i per portar-les al lavabo, on els va mostrar els genitals. En aquell moment, les famílies de les nenes estaven en un altre lloc de la mateixa casa.

Una de les víctimes va alertar els pares dels abusos que havien patit les seves amigues i ella

Va ser una de les víctimes qui, quan va arribar a casa, va explicar als pares tot el que havia passat: que l’avi de la seva amiga havia començat a fer-los pessigolles abans de començar a tocar-les per tot el cos.

L’avi, segons han declarat els pares, no acostumava a jugar amb els nens i menys amb la seva neta, però això no va evitar que n’abusés.

Els fets van passar l’agost del 2017. Ara, l’Audiència de Màlaga ha condemnat l’avi a deu anys de presó. Quan surti, a més, s’haurà de passar cinc anys de llibertat vigilada, durant els què no es podrà apropar ni posar en contacte amb cap de les víctimes.