Un home ha estat detingut a la ciutat colombiana de Bogotà, acusat d'haver abusat sexualment de tres galls de la seva propietat. Els agents que van dur a terme la investigació tenen en el seu poder el vídeo on es pot observar l'ultratge de l'ancià.

L'Institut Distrital de Protecció Animal de Bogotà ha informat que el 12 de setembre, després de rebre l'enregistrament captat pels veïns, personal de la dependència es va traslladar fins a un domicili ubicat al barri Siete de Agosto, on va rescatar els animals afectats.

El jubilat serà acusat per un delicte de maltractament animal, amb l'agreujant d'abús sexual

 

Julián Tarquino, coordinador de Registre i Control de l'Institut, va assenyalar que els tres galls van ser valorats i aparentment es troben en bones condicions de salut. No obstant això, els mantindran sota el seu resguard, informa Crónica.

"Acompanyat de la petició que ens arriba, venia un vídeo on mostraven a un senyor presumptament abusant sexualment d'una de les aus i per aquest motiu va ser que es va sol·licitar que ens lliurés en custòdia als animals", va comentar. "Els estem fent exàmens complementaris per veure si podem evidenciar alguna lesió", ha afegit.

El jubilat serà acusat per un delicte de maltractament animal, amb l'agreujant d'abús sexual. El cas serà avaluat per un jutge, que de trobar culpable a l'home, el podria sancionar amb una multa econòmica d'almenys de 1.183 dòlars i, depenent de la gravetat, fins i tot podria imposar-li una condemna de presó.