Un avi de 50 anys va abusar de la seva neta adolescent de 15 aprofitant que la mare havia sortit un moment. Els fets van tenir lloc a Ciudad Evita, Argentina. El pederasta va entrar a casa i al veure que la nena estava sola, la va entrar a la força a la seva pròpia habitació, la va magrejar, li va treure la roba, es va baixar els pantalons i li va obligar a fer una fel·lació

El fastigós moment va poder aturar-se gràcies a una amiga de la nena que va picar la porta i com que ningú obria, va decidir mirar per la finestra. És aleshores quan va presenciar tota l'escena. La jove va començar a cridar i l'home va pujar-se ràpidament els pantalons i va decidir fugir.

L'avi ha estat acusat d'abusar d'altres nenes

Quan la mare va tornar a casa, l'adolescent li va explicar que el seu avi havia abusat sexualment d'ella. Mare i filla van córrer a denunciar-lo a comissaria però de moment continua en llibertat. Arran de la denúncia, s'ha obert un escàndol de grans dimensions: una altra nena havia estat víctima i també diverses alumnes d'una escola del municipi.