La Policia Nacional ha detingut un home d'uns 70 anys per abusar de nens a canvi de "regalitos" i diners a la barriada de Pino Montano de Sevilla. Després de passar a disposició judicial, el jutge de guàrdia ha decretat l'ingrés preventiu a presó de l'individu, que està acusat de captar a menors i demanar-los favors sexuals a canvi d'una recompensa.

Segons han informat fonts policials, el detingut captava els menors als carrers de la barriada de Pino Montano i els oferia pujar a casa seva per realitzar actes d'índole sexual a canvi de "regalitos" i d'una quantitat de diners. Ara per ara, la policia ha aconseguit localitzar tres víctimes -tres nens de 13 anys- i sospiten que en podria haver agredit sexualment una quarta, un jove major d'edat que presenta alguna discapacitat.

Després de passar el passat dijous 20 de setembre a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 de Sevilla, el seu titular, en funcions de guàrdia, va decretar la seva entrada a presó de manera preventiva, tal com ha avançat el diari ABC.