Un home de 85 anys ha estat detingut a Vigo després d'haver apallissat la seva dona, de 80, a casa seva. La víctima va denunciar l'última agressió després d'haver estat víctima de la violència del seu marit durant tot el seu matrimoni.

La Policia Local de Vigo va detenir A.V.R., de 85 anys, aquest dimecres a la tarda. Pocs minuts abans de les sis de la tarda, la policia va anar al domicili de la parella, al carrer Camelias, després que la dona els truqués per l'última agressió.

No l'havia denunciat perquè depenia d'ell

La víctima els va explicar que el marit havia estat bevent alcohol tota la tarda i que, en un moment donat, l'havia agafat pels braços, l'havia sacsejat amb violència i l'havia llançat contra la paret.

L'àvia els va explicar que havia patit maltractaments i abusos des que es van casar, però que actualment l'home havia augmentat el seu nivell de violència i que tenia por de les seves reaccions. La dona va dir que no l'havia volgut denunciar perquè depèn d'ell tant emocionalment com econòmicament, però va acabar donant el pas i, finalment, va ser detingut.