Una avaria ha obligat a tancar, aquest divendres al matí, pràcticament totes les atraccions del parc temàtic Disneyland Paris durant prop de tres hores. El parc, que rep més de 15 milions de visitants cada any, s'ha aturat pràcticament per complet per a decepció dels turistes que eren al parc.

Segons sembla, el problema tècnic que ha provocat l'avaria tenia a veure amb el sistema d'aire comprimit, un dels elements bàsics perquè funcionin les atraccions. L'avaria s'ha produït pocs minuts després de les deu del matí, quan el parc ha obert les portes, i la situació ha tornat a la normalitat vora la una del migdia.

Gairebé totes les 55 atraccions del parc s'han vist afectades per l'avaria, des de les més extremes com les muntanyes russes Hyperspace Mountain o Big Thunder Mountain fins les més infantils, com Blancaneus o el Carrussel de Lancelot.

Durant l'estona que ha durat l'avaria, els mostradors d'atenció al client s'han omplert de visitants que volien reclamar. També s'han omplert els carrers del parc i les cues a les atraccions que sí que han funcionat s'han fet eternes. En tot cas, al llarg del dia tot ha tornat a la normalitat, però Disneyland s'ha disculpat amb els clients i ha ofert canviar les entrades d'aquest divendres per tiquets vàlids per a qualsevol altre dia.