Sara Mc Laughlin ha decidit avançar el Nadal amb els seus fills després d'assabentar-se que li queden dues setmanes de vida. "Tindrem el matí de Nadal amb regals, seguit del sopar de Nadal i després a la nit també tindrem una nit de fogueres", ha explicat.

La setmana passada, els metges li van dir a Sara, de 37 anys i mare de tres fills, que li quedaven tan sols unes setmanes de vida a causa del càncer tan agressiu que pateix des del 2016, quan va descobrir que la seva família era portadora del gen BRCA1.

"Estic més espantada pels meus fills que per mi"

 

Malgrat els extensos tractaments de quimioteràpia i radioteràpia, a Sara li van dir el 2017 que el seu càncer era terminal després que la malaltia s'estengués al seu coll i ganglis limfàtics.

Els metges no han pogut precisar quant temps de vida li queda, encara que veuen poc probable que sobrevisqui més de dues setmanes. "Per ser sincera, estic més espantada pels meus fills que per mi. Aguantaré qualsevol dolor que el càncer em provoqui, però el pitjor ha estat explicar-los-hi als nens", confessa a Manchester Evening News.

"Encara estic fent radioteràpia per provar de posposar-la. La meva filla continua preguntant-se'm si farà que desaparegui i jo he d'explicar-li que això no succeirà", lamenta.

Per tot això, la família va fer plans per avançar el dia de Nadal, perquè Sara pugui celebrar-la amb els seus fills una última vegada. "Vull crear quants més records millor", conclou.