L'autòpsia practicada al cadàver de David Carragal, mort després que un grup de joves d'entre 18 i 21 anys li clavessin una pallissa a les festes de La Florida (Oviedo), revela que va patir almenys dos traumatismes al cap: un a conseqüència d'una puntada de peu i un altre a causa de la caiguda contra el terra, el més greu i que li hauria causat la mort.

A més, els forenses expliquen que la puntada de peu del cap va impactar primer a l'espatlla, cosa que indica que es trobava en una posició baixa quan va ser atacat, publica La Nueva España.

Es trobava en una posició baixa quan va ser atacat

 

La defensa de J.C.C., el jove de 18 anys que ha ingressat a presó pels fets, argumenta que es tracta d'un "homicidi imprudent" perquè la puntada de peu va ser llançada "sense intenció" de matar.

La fiscalia i la jutgessa d'instrucció, en canvi, consideren que estem davant d'un "homicidi dolós" perquè l'agressor havia de ser conscient de les conseqüències de donar una puntada de peu a algú al cap, encara que no tingués la intenció de matar. El jove va passar ahir de l'àrea d'Ingressos de la presó d'Astúries a la Unitat Terapèutica i Educativa 1, un mòdul sense drogues en què J. C. C. podrà estar relativament segur.