Un autobús de línia ha estat a punt de provocar una tragèdia aquest dimarts a la tarda a l'estació d'autobusos de Valls, a l'Alt Camp. El vehicle s'ha estavellat contra una paret de l'estació i ha estat a punt d'encastar-se contra un banc on hi havia persones assegudes.

Els fets han passat cap a les tres de la tarda pel que sembla ser un problema mecànic: el vehicle estava aturat a l'estació i, quan el conductor ha posat la marxa enrere, el canvi ha fallat i l'autobús s'ha mogut endavant, xocant contra la paret de l'estació.

Autobús Valls_ACN

L'autobús s'ha aturat a tocar d'un banc / ACN

Tres atesos per atacs d'ansietat

El bus, que ha patit danys considerables, s'ha aturat a pocs centímetres d'un banc que hi havia davant del vehicle. Els sanitaris del SEM han hagut d'atendre tres persones: el conductor, una dona que hi havia asseguda al banc, i un nen que hi havia també a la zona: tots tres, per atacs d'ansietat a causa de l'ensurt.

La investigació continua oberta i no es descarta, encara cap hipòtesi sobre les causes de l'accident. En tot cas, l'accident no ha causat ferits i tot ha quedat en un ensurt.

Autobús Valls_ACN

El bus ha provocat danys en una paret i un senyal, a més del propi vehicle / ACN