Un nen de 7 anys ha estat atropellat quan anava amb un monopatí elèctric modificat il·legalment. El nen va sortir a la carretera de forma inesperada, i un cotxe que passava no el va poder esquivar.

Els fets van passar el dimecres, al voltant de les 16.00 hores de la tarda a la plaça de les Fraguas d'Alcorcón (Madrid). El nen estava amb el seu pare quan va tenir l'accident.

Un cotxe no el va poder esquivar

Segons indiquen fonts municipals, el nen va sortir a la carretera conduint un monopatí que havia estat modificat amb un seient de kart i un accessori que li permetia anar tombat. Amb aquestes modificacions, el nen quedava a poca altura, de manera que els conductors de cotxe no ho tenien fàcil per veure'l.

Quan es va incorporar a la carretera, per sorpresa, un dels vehicles que circulaven no va veure'l a temps i no va poder evitar-lo.

No va ser greu

En el moment de l'atropellament, el nen estava amb el seu pare. Tot i l'aparatós accident, el petit no va patir més que lesions lleus en un turmell.

Fins al lloc dels fets s'hi va traslladar una ambulància del SUMMA 112, que el va portar a l'Hospital Universitari Fundació d'Alcorcón.

Precaució amb aquests aparells

Aquest és el segon atropellament en menys d'una setmana. És per això que la Policia Municipal d'Alcorcón ha demanat "extremar la precaució" amb aquest tipus de monopatins elèctrics, especialment si els porten nens, informa Telemadrid.