Aquest matí, a les 10.15 hores, un cotxe dels Mossos d'Esquadra ha atropellat una dona de 33 anys a Via Laietana, a Barcelona. Segons fonts de la policia catalana, el cotxe, que estava en un servei d'urgència i amb llums d'emergència, ha atropellat la noia en aquesta zona de la ciutat.

El cotxe patrulla s'ha emportat la dona per davant per causes que encara s'estan investigant, segons ha pogut saber ElCaso.cat. La dona, que és turista, passejava a peu per aquest carrer del centre turístic de la ciutat quan el cotxe patrulla l'ha atropellat. La víctima ha estat arrossegada uns quants metres per l'impacte del vehicle policial.

Molt greu a l'hospital

Segons les primeres informacions, la dona ha hagut de ser traslladada pel SEM estat molt greu a l'Hospital del Mar.

La Guàrdia Urbana de Barcelona s'ha fet càrrec de les investigacions de l'accident per poder aclarir què l'ha motivat. Segons Betevé, la turista ha creuat per un pas de vianants amb el semàfor de color verd, però és un extrem que encara no s'ha confirmat. Els agents dels Mossos estaven de camí a un servei on havien estat requerits per intervenir en una baralla al districte de Ciutat Vella.