La Guàrdia Urbana de Barcelona encara busca un ciclista que va atropellar dues persones a l'avinguda de la Diagonal de Barcelona. En un primer moment es va difondre una imatge de l'home i avui la policia de la ciutat ha pogut publicar una nova fotografia veu més clarament l'home que va atropellar un adult i un menor d'edat.

foto bicicleta barcelona

Va passar a les tres de la tarda del passat dissabte, a l'altura del Palau de Pedralbes de l'avinguda de la Diagonal de la capital catalana. El menor va resultar ferit greu i va haver de ser traslladat a l'hospital, on va ser ingressat en estat greu, tot i que sense perillar-ne la vida.

Ara com ara la Guàrdia Urbana de la ciutat no ha pogut identificar el conductor de la bicicleta i és per això que han difós aquesta nova imatge per demanar col·laboració ciutadana. "La investigació continua oberta. Ajuda'ns a trobar-lo!", asseguren a Twitter. La policia demana que si es poden aportar més detalls que es truqui al 112 o al 092, el número de contacte de la Guàrdia Urbana de Barcelona.