La Policia Nacional ha detingut un home de 34 anys a Salamanca per haver atropellat expressament dos nois de 25 i 27 anys mentre caminaven amb les seves parelles pel carrer. El motiu: que els nois havien discutit, minuts abans, amb un amic seu, en una discoteca.

Els fets van passar la matinada del 9 de juny, quan els dos homes van ingressar a l'hospital per diverses contusions i fractures. Les víctimes van explicar a la policia que, abans que els atropellessin, havien estat en una discoteca del carrer Pedro Cojos i que, quan anaven a sortir de la sala, un altre home havia reclamat la jaqueta que portava una de les acompanyants, perquè en tenia una d'igual i creia que li havia robat.

En negar-s'hi, els dos atropellats van començar a discutir amb l'home, i, de les paraules, van passar a barallar-se a cops de puny fins que, finalment, va marxar i va pujar d'acompanyant en un altre cotxe, que conduïa un amic seu.

Atropellament i fuga a tota velocitat

Poca estona després, quan les víctimes ja marxaven del lloc a peu, el cotxe on havia pujat l'agressor va pujar a la vorera i va atropellar els dos homes abans de marxar a tota velocitat. Els vianants van trucar la policia local, que van avisar una ambulància perquè traslladés els ferits a l'hospital.

Una setmana i mitja després, la investigació ha permès identificar l'home que suposadament va començar la discussió i la baralla, tot i que encara no se l'ha detingut, i, també, el seu amic, qui conduïa el cotxe quan les víctimes van ser atropellades. Ell sí que va ser detingut aquest dimecres.

Aquest home, que té nou antecedents policials, ha estat posat a disposició judicial. Tot i això, la investigació continua oberta fins que s'acabin d'aclarir els fets.