Una anciana de 90 anys ha estat atracada aquest dimecres al centre de Saragossa quan entrava a casa seva. "Tornava del banc", ha assegurat la dona.

"Com cada inici de mes, tornava de treure diners del banc i de fer alguna compra", recorda la víctima, a qui van deixar estirada al terra del portal. "Encara que és automàtica, sempre tanco la porta, però ahir no ho vaig fer", oportunitat que van aprofitar els lladres per accedir a l'edifici.

Els vianants van fer cas omís dels seus crits de socors

 

"Ell em va posar una mà als ulls, l'altra en la part de dalt del cap i em va tirar a terra. Alhora, ella em va tirar de la bossa". El seu relat coincideix amb el que van registrar les càmeres de seguretat de la comunitat de veïns, com es veu en les imatges que ha publicat Heraldo de Aragón.

Pel que sembla, els vianants van fer cas omís dels seus crits de socors. Va ser un veí qui va entrar al portal i la va trobar. "No sé ni com em vaig aixecar", explica.

La dona ha interposat una denúncia i espera que aviat detinguin la parella que la va assaltar a plena llum del dia en un dels barris més freqüentats de la capital aragonesa.