Un camió que distribuïa un nou model de videoconsola, la PlayStation 5, ha estat assaltat durant la campanya de llançament.

Roben un camió ple de PlayStations 5

El nou model de la PlayStation 5 ho està petant a tot arreu, ja que les seves vendes s'han disparat i són moltes les persones que es gasten gran part dels seus estalvis per comprar aquesta videoconsola. No obstant això, hi ha gent que prefereix adquirir-les d'una manera poc ètica: robant-les.

PlayStations 5 / Twitter PS5Plugs

Roben un camió ple de PlayStations 5 / Twitter PS5Plugs

És intolerable qualsevol mena de robatori, però el d'aquest cas, és de jutjat de guàrdia, ja que un camió ple de PlayStations 5 va ser atracat aquest dijous a Santiago de Xile (Xile), segons informa Tele 13. La PlayStation 5 és un nou model bastant escàs a Xile i els lladres han aprofitat el seu llançament per robar-les totes, deixant als compradors sense aquesta coneguda videoconsola.

Atracament viral del camió

Falabella, l'empresa distribuïdora, ha enviat un missatge a tots els seus compradors avisant d'aquest surrealista atracament: "Sabem que era avui que havies de rebre la consola, però el camió del distribuïdor de la PlayStation ha estat assaltat, deixant-nos sense cap d'aquests productes. Lamentablement, a causa d'aquesta situació, la nova data d'entrega serà a partir del 15 de desembre. Ens agradaria poder canviar aquesta situació, però no està a les nostres mans."

Per estrany que sembli, no és el primer cop que roben la PlayStation 5 i, de fet, fa uns dies es va fer viral el cas d'un noi que n'havia comprat una i, quan li van portar a casa, a la caixa no hi havia la videoconsola, sinó que estava plena de maons.