A.C., un jove de 20 anys i nombrosos antecedents policials, ha hagut de ser rescatat del canó d'una xemeneia pels bombers i la policia local de Granada quan intentava entrar a una casa a robar.

Els fets han passat aquest divendres al voltant de les 9.00 hores del matí al barri d'Albaicín (Granada). La policia ha rebut un avís d'una persona que s'havia quedat atrapada a l'interior de la xemeneia.

Crits d'auxili

Quan els agents han arribat a l'escena, han sentit com una persona demanava ajuda per poder sortir de la llar. Acte seguit han sol·licitat l'assistència del Servei d'Extinció d'Incendis i Salvament.

Una operació complicada

Per tal d'alliberar el jove, s'ha intentat arribar fins a ell a través de la sortida de fum, però sense èxit. A continuació s'ha procedit a trencar una finestra de l'habitatge (que estava buit) i el cadenat de la reixa. Així els experts han pogut accedir a l'interior de la xemeneia i, un cop dins, l'han trencat per poder rescatar el noi.

La policia ha detingut el jove

El noi ha reconegut que era a la xemeneia perquè volia entrar a robar a la casa, però s'ha quedat atrapat a la meitat del procés. Els serveis sanitaris l'han atès, tot i que només s'ha fet una rascada al braç dret. La policia l'ha detingut i l'ha traslladat a dependències policials a l'espera de que passi a disposició judicial