Tres persones han atracat violentament aquest dimarts a la nit un supermercat del districte de Sant Martí de Barcelona a punta de pistola i amb la cara tapada, segons ha pogut saber, de fonts policials, ElCaso.cat.

Quan passaven pocs minuts de les 11 de la nit un home amb caputxa, un tapaboques i una arma de foc va entrar en un supermercat del carrer de Llull, a tocar del parc del Fòrum, i va demanar al responsable de l’establiment que obrís la caixa registradora i entregués tots els diners. L’home ho va fer i li va donar els 200 euros que hi havia.

Dos homes esperaven fora del supermercat

A fora del supermercat, segons han explicat els testimonis, hi havia una segona persona, i en un cotxe de color gris, una altra. Quan el lladre que va entrar al supermercat va aconseguir els diners, se'n va anar corrents i va pujar al cotxe, que també es va escapar del lloc dels fets.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Martí han obert una investigació per mirar de caçar els tres lladres i confirmar si la pistola que van fer servir durant l’assalt és real o simulada. A l’establiment no hi ha càmeres de seguretat, fet que complica la recerca dels autors del robatori. No consta que els responsables de l’establiment resultessin ferits per aquest robatori amb violència.