Aquest matí al voltant de dos quarts de nou dos homes amb les cares tapades han atracat violentament una oficina de CaixaBank al barri d'Horta de Barcelona, tal com ha pogut saber ElCaso.cat.

Els dos homes han entrat a l'oficina a primera hora del matí, quan obrien, i han exhibit una arma de foc i han obligat als treballadors a obrir la caixa forta i entregar part dels diners. Els dos lladres, que encara no se sap si actuaven sols o amb ajuda exterior, s'han escapat amb els diners de l'oficina del carrer de Dante Alighieri.

Atracament sense ferits

Tot i l'espant dels treballadors, no hi ha persones ferides. No s'han fet ostatges, tot i que s'han retingut els treballadors durant uns vint minuts, i segons alguns testimonis, els assaltants s'han escapat a peu i després han agafat un cotxe a un altre carrer.

Investigació oberta

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets. S'està intentant esbrinar si la pistola que han exhibit durant l'atracament era real o simulada. La policia catalana, que n'ha assumit la investigació, també treballa amb les imatges de les càmeres de seguretat per intentar localitzar els dos lladres i poder-los detenir.

Una unitat central dels Mossos, especialitzada en atracaments, assumirà les diligències. També caldrà aclarir amb l'entitat bancària la quantitat exacta de diners que s'han emportat tot i que tot apunta que ha superat els 100.000 euros.