Els Mossos d'Esquadra busquen dos homes que aquest dijous al vespre van atracar de manera molt violenta una joieria de Sant Feliu de Llobregat.

Quan faltaven deu minuts per dos quarts de nou, l'hora de tancar, els dos desconeguts, amb la cara tapada amb un passamuntanyes, van accedir a l'interior de la botiga i van amenaçar amb una pistola el propietari de la joieria.

Atracament a joieria de Sant Feliu amb trets de pistola

Els dos homes durant l'assalt van arribar a fer detonacions amb la pistola, per espantar el propietari, però tot sembla indicar que es tracta d'una arma de fogueig, segons ha pogut saber ElCaso.cat de fonts al corrent de la investigació.

Els dos lladres van donar cops al cap i a la mà del propietari de la Joieria Santa Creu, al carrer de la Santa Creu d'aquest municipi del Baix Llobregat, i van deixar-lo ferit. Quan van tenir el botí van escapar-se de la botiga.

Un botí en joies molt important

Tot i que no s'ha pogut fer un recompte exacte del material robat, la policia catalana calcula que el robatori va ser important i que es van poder emportar molt material, sobretot, en joies. La investigació està en mans dels agents de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat i ara per ara encara no s'han pogut localitzar els dos lladres.