Els Mossos d’Esquadra han detingut un home, de nacionalitat espanyola i de 37 anys, acusat d’haver assaltat violentament sis botigues a Barcelona. Segons ha informat la policia en una nota de premsa, la investigació es va iniciar el 27 de maig quan els Mossos van tenir coneixement que s’havia produït un robatori amb intimidació en una botiga La Sirena del carrer de la Mare de Déu de Montserrat, al número 61, de Barcelona.

Un home, amb guants i passamuntanyes, va entrar a la botiga i va amenaçar un els treballadors amb un ganivet de grans dimensions, i es va endur els diners de la caixa.

Caçat per les imatges de les càmeres de seguretat

Amb les imatges de les càmeres de seguretat, els investigadors van poder identificar l’home, que tenia un reguitzell d’antecedents per fets similars, i el van poder relacionar amb altres robatoris de característiques similars en establiments d’alimentació de Barcelona de la mateixa cadena comercial, quatre d’ells en la mateixa botiga.

Quan el van tenir identificat, es va preparar un operatiu policial que va permetre detenir l’home a Les Corts, a Barcelona. Després de passar a disposició judicial, el dia 29 de novembre, el jutge de guàrdia n’ha decretat el seu ingrés a presó.