La policia busca Gökmen Tanis, un turc de 37 anys, com sospitós del tiroteig d'Utretch (Holanda), segons ha informat la policia d'Utrech al seu compte de Twitter. La policia ha difós una imatge del sospitós i demana a la ciutadania que no s'apropi si el veu i que truqui a un telèfon que ha facilitat (0800-6070).

Segons la televisió holandesa NOS, Gökman Tanis, per el moment únic sospitós identificat, va declarar davant un tribunal fa dues setmanes per una presumpta violació. 

Els fets s'han produït a tres quarts d'onze del matí a la plaça 24 d'octubre del barri de Lombok, quan un home ha obert foc contra els passatgers d'un comboi que es dirigia a l'estació central de la ciutat. La policia ha confirmat que l'atacant s'ha fugat del lloc dels fets. La Unitat Antiterrorista ja s'ha desplegat a la zona i la policia assegura que podria tractar-se d'un atemptat terrorista.

Diverses dotacions estan treballant al carrer Trumanlaan, al costat d'on s'ha produït el tiroteig, per intentar localitzar l'atacant. La policia sospita que podria haver fugit en un Renault Clio robat de color vermell que han trobat al carrer Tichelaarslaan. Segons informen alguns mitjans locals, se sospita que podria estar implicat en un intent d'homicidi amb arma de foc i en el robatori en un camió.